ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάτι νέο ετοιμάζει ο David Lynch - Το αινιγματικό βίντεο με την ανακοίνωση

Κάτι νέο ετοιμάζει ο David Lynch - Το αινιγματικό βίντεο με την ανακοίνωση

Ο David Lynch φθάνει στα Governors Awards την Κυριακή, Οκτωβρίου. 27, 2019, στο Dolby Ballroom στο Λος Άντζελες. 

Invision

Οι φήμες οργιάζουν για το τελευταίο του πρότζεκτ, «Twin Peaks: The Return», που ολοκληρώθηκε στο Showtime το 2017, αλλά κι ότι ένα άλλο πρότζεκτ ήταν στα σκαριά. «Κυρίες και κύριοι, κάτι έρχεται…. για να δείτε και να ακούσετε», είπε ο Lynch στο βίντεο του στην πλατφόρμα X.

Γνωρίζουμε ότι το Netflix απέρριψε την προτεινόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του, που έγραψε η Caroline Thompson ("The Nightmare Before Christmas") και που θα ονομαζόταν "Snootworld".

Επίσης ο Lynch είχε δημιουργήσει μια σειρά στο Netflix με τίτλο "Unrecorded Night", η οποία καταργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Υπήρχε επίσης μια φήμη πριν από μερικά χρόνια ότι θα είχε μια νέα ταινία στις Κάννες το 2022, η οποία αποδείχθηκε εντελώς ψευδής.

Το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο Lynch είχε μπει στη ροή του στο Twitter για μεγάλο μέρος του 2020, του 2021 και του 2022, κάνοντας τα πάντα: από κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία μέχρι να θυμηθεί την τελευταία τραγουδίστρια των «Twin Peaks», Julee Cruise. Τότε ξαφνικά, τον Δεκέμβριο του 2022, σταμάτησε τη δραστηριότητά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι τώρα. Ήταν αυτή η καθυστέρηση λόγω αυτού του νέου πρότζεκτ; Η 5η Ιουνίου πλησιάζει για να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο Lynch.

Με πληροφορίες από: David Lynch Teases New Project for June 5 in Most Cryptic Way Possible

ΔΗΜΟΦΙΛΗ