ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπρους Σπρίνγκστιν: Αναβάλλει συναυλίες στην Ευρώπη - Αναμένονται ανακοινώσεις με νέες ημερομηνίες

Ο Bruce Springsteen σε συναυλία στο Λος Άντζελες, 2024.

Invision

Ο θρυλικός ρόκερ Μπρους Σπρίνγκστιν επρόκειτο να εμφανιστεί με την E Street Band στη Μασσαλία, την Πράγα και το Μιλάνο, αλλά αναβάλλει τις εμφανίσεις του λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή του. 

«Μετά τη χθεσινή αναβολή στη Μασσαλία λόγω φωνητικών προβλημάτων, η περαιτέρω εξέταση και διαβούλευση οδήγησαν τους γιατρούς να αποφασίσουν ότι ο Μπρους δεν πρέπει να κάνει καμία εμφάνιση για τις επόμενες δέκα ημέρες», ανέφερε μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Instagram. Οι νέες ημερομηνίες παραστάσεων θα «ανακοινωθούν σύντομα».

Ένας από τους πιο διάσημους ροκ μουσικούς της σύγχρονης εποχής, ο Σπρίνγκστιν είναι γνωστός για επιτυχίες όπως "Born in the U.S.A.", "Streets of Philadelphia" και "Born to Run", μεταξύ πολλών άλλων.

Ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία τον περασμένο Φεβρουάριο, την πρώτη του στις ΗΠΑ από το 2016. Υπάρχουν, όμως, συνεχείς ανησυχίες για την υγεία του, συμπεριλαμβανομένου ενός επώδυνου πεπτικού έλκους του στομάχου τον Οκτώβριο, το οποίο περιέγραψε ως «κοιλιακό πόνο».

«Παρά την ικανότητά μου να γελάω με αυτό, αυτό το στομάχι είναι ένα τέρας και δυστυχώς εξακολουθεί να ταράζει τον εσωτερικό μου κόσμο», είπε τότε.

Ακύρωσε δύο παραστάσεις στις ΗΠΑ τον Μάρτιο και τον Αύγουστο για άλλα θέματα υγείας.

Ο Springsteen τιμήθηκε στα βραβεία Ivor Novello στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Με πληροφορίες από: Bruce Springsteen postpones concerts in Marseille, Prague and Milan due to ‘vocal issues’

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης