ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπίλι Ζέιν μεταμορφώνεται σε Μάρλον Μπράντο - H απίστευτη ομοιότητα

Ο Μπίλι Ζέιν μεταμορφώνεται σε Μάρλον Μπράντο - H απίστευτη ομοιότητα

O Μπίλι Ζέιν αλά Μάρλον Μπράντο

Billy Zane / Instagram

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing With Brando».

Η ταινία σε σκηνοθεσία Bill Fishman είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing with Brando: Planning a Paradise in Tahiti» και βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το βιβλίο εξιστορεί πώς ο Μπράντο έπεισε τον τότε άσημο, αλλά ιδεαλιστή αρχιτέκτονα να αφήσει στην άκρη την καριέρα του για να σχεδιάσει ένα ιδιωτικό καταφύγιο σε ένα ακατοίκητο νησί της Ταϊτής.

zane.jpg

O Mπίλι Ζέιν υποδύεται τον Μάρλον Μπράντο

Billy Zane/ Instagram

Έτσι, ο Τζατζ έγραψε για την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός αλλάξει τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα, τις ιδιαιτερότητες και την εκκεντρικότητά του.

https://www.instagram.com/p/C7BviowrlN2/

Η ταινία θα διαδραματίζεται κυρίως στην περίοδο 1969-1974, όταν ο εμβληματικός σταρ του Χόλιγουντ ήταν ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στον κόσμο, λίγο πριν η καριέρα του «απογειωθεί» μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Νονός» και «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι».

w31-121046.jpg

Ο Μάρλον Μπράντο

ΑΠΕ -ΜΠΕ

Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Ζέιν, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, είπε ότι το πρότζεκτ για τον Μάρλον Μπράντο είναι «ένα ερωτικό γράμμα προς την Ταϊτή, σε αυτόν και το πάθος του».

zane2.jpg

O Mπίλι Ζέιν υποδύεται τον Μάρλον Μπράντο

Billy Zane/ Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ