ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί μια live-action εκδοχή του Spider-man στη νέα σειρά «Noir»

Ο Νίκολας Κέιτζ στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Arcadian» στο θέατρο Paramount κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου South by Southwest τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στο Όστιν του Τέξας.

AP

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Nicolas Cage πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «Noir», μια σειρά προσαρμογής των κόμικς «Spider-Man Noir» των Marvel, Prime Video και MGM+ που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «Noir» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930 και ακολουθεί έναν κακότυχο ιδιωτικό ερευνητή «ο οποίος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την προηγούμενη ζωή του ως ο ένας και μοναδικός υπερήρωας της πόλης».

Ο Spider-Man Noir, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2009 στα κόμικς, είναι μια από τις πολλές εναλλακτικές εκδοχές του Spider-Man/Peter Parker.

Ο χαρακτήρας, που αναφέρεται επίσης ως Noir για συντομία, εμφανίστηκε στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων «Spider-Man: Into the Spider-Verse», στον οποίο ο Κέιτζ έδωσε φωνή.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος υπερήρωας της Marvel που υποδύεται ο Νίκολας Κέιτζ σε κινηματογραφικό σκηνικό ζωντανής δράσης. Ο πρώτος ήταν ο Johnny Blaze/Ghost Rider στην ταινία του 2007 «Ghost Rider» και στο σίκουελ του 2011 με τίτλο «Ghost Rider: Spirit of Vengeance».

Το «Noir» θα είναι ο πρώτος ρόλος του Κέιτζ στην τηλεόραση.

Τον Δεκέμβριο, ο σταρ του «Leaving Las Vegas» είπε σε συνέντευξή του στο Uproxx ότι «του αρέσει πολύ η τηλεόραση και πάντα ήθελε να κάνει κάτι».

«Έχω δει τρομερά πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα με τους χαρακτήρες και τον χρόνο που τους δίνεται για να εκφραστούν», είπε. «Μπορεί να έχω κάτι να μάθω στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

Η Kathrine Pope, πρόεδρος των τηλεοπτικών στούντιο της Sony Pictures, δήλωσε την Τρίτη ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που έχει τον Κέιτζ να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά. «Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φέρει τόσο πάθος, πόνο και καρδιά σε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα», είπε.

Nicolas Cage to portray a live-action version of Spider-man in new series ‘Noir’

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης