ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέντε «φρικτοί» guest stars που παραλίγο να καταστρέψουν μεγάλες τηλεοπτικές σειρές

Πέντε «φρικτοί» guest stars που παραλίγο να καταστρέψουν μεγάλες τηλεοπτικές σειρές

O Ed Sheeran στο Game Of Thrones.

HBO

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα τηλεοπτικών σειρών που φέρνουν λαμπρούς αστέρες για ένα επεισόδιο – σκεφτείτε τον Dustin Hoffman στους Simpsons ή τον Matt Damon στο 30 Rock.

Οι καλύτεροι ηθοποιοί χρειάζονται μόνο μία σκηνή για να αποδείξουν την αξία τους στους θεατές. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους guest stars που δεν είναι τόσο σπουδαίοι; Τα πράγματα μερικές φορές μπορεί να πάνε στραβά…πολύ στραβά.

Ακολουθεί μια λίστα με πέντε από τους χειρότερους guest star σε σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές.

Game of Thrones – Ed Sheeran ως «Lannister soldier»

Περιγράφεται από την Telegraph ως «η στιγμή που το Game of Thrones άρχισε να ξετυλίγεται». Η άδοξη εμφάνιση του Ed Sheeran στο επεισόδιο της έβδομης σεζόν «Dragonstone» «ξενέρωσε» πολλούς λάτρεις του Westeros. Δεν είναι τόσο κακός αλλά η συμπερίληψη του τραγουδιστή του «Galway Girl» στο σκοτεινό έπος φαντασίας ήταν ένα λυπηρό κεφάλαιο για το Thrones.

The Simpsons – Elon Musk ως «Elon Musk»

Κατά τη διάρκεια των 35 ετών της σειράς, θα περίμενε κανείς ότι οι Simpsons θα έχουν το μερίδιο τους σε άθλιους guest stars – και όντως έχουν. Κανένας όμως δεν ήταν τόσο θλιβερός όσο ο δισεκατομμυριούχος της Tesla, Elon Musk, ο οποίος έπαιξε μια εκδοχή του εαυτού του.

Broad City – Hilary Clinton ως «Hilary Clinton»

Ποτέ ένα καμέο δεν είχε τόσο κατακλυσμικό αποτέλεσμα όσο την εποχή που εμφανίστηκε η Χίλαρι Κλίντον στο Broad City. Σε μια στιγμή, η διασκεδαστική, ανατρεπτική κωμωδία σε σκηνικό της Νέας Υόρκης έγινε «χάλια» με την εμφάνιση της Κλίντον. Ενώ το Broad City θα συνέχιζε να είναι μια τέλεια σειρά - με μια τελευταία σεζόν που αντιπροσώπευε μια ηχηρή επιστροφή – αυτή η guest star εμφάνιση ήταν μία μελανή στιγμή στην ιστορία της σειράς.

Friends – Robin Williams και Billy Crystal σαν Tim and Tomas

Υπήρξαν πολλοί κακοί guest stars στο Friends όλα αυτά τα χρόνια, από τον Jon Favreau μέχρι τον Jean-Claude Van Damme. Αλλά κανένας δεν ήταν τόσο χάλια όσο όταν ο Robin Williams και ο Billy Crystal στο «The One With The Ultimate Fighting Champion» του 1997. Το ζευγάρι εμφανίζεται και εμπλέκεται σε λογοπαίγνια που δεν έχουν καμία σχέση με το υπόλοιπο επεισόδιο. Είναι μια από τις πιο περίεργες και κακές στιγμές σε όλη τη διαδρομή του Friends.

Sex and the City – Geri Halliwell σαν Phoebe

Το πρώην Spice Girl, Geri Halliwell, έκανε μια περιβόητη και τυχαία εμφάνιση στην έκτη σεζόν του Sex and the City του HBO, παίζοντας τη φίλη της Samantha, Phoebe. Αυτή είναι απλώς μια περίπτωση μη ηθοποιού που δείχνει την απειρία της. Όπως το θέτει ένας σχολιαστής του YouTube: «Ο μεγάλος αριθμός των τρόπων με τους οποίους η Geri αποτυγχάνει να πει τις γραμμές της σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κόβει την ανάσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ