ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Τενόρος»: 50 διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία του Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ από το CNN Greece

Όταν τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…

Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού. Aναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν. Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.

Η νέα ταινία του Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ για τα όνειρα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, από τις 20 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

Info

«Ο Τενόρος»

Γαλλία, 2022

Παραγωγή: Ραφαέλ Μπενολιέλ, Σιρίλ Χανούνα, Στεφάν Χασμπανιάν

Σκηνοθεσία: Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ

Σενάριο: Σιρίλ Νρου, Ραφαέλ Μπενολιέλ, Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ

Φωτογραφία: Λοράν Νταιλάντ

Μοντάζ: Μπενζαμάν Φαβρέλ

Μουσική: Λοράν Περέζ ντελ Μαρ

Πρωταγωνιστούν: Μοχάμεντ Μπελκίρ, Γκιγιόμ Ντουέσμ, Μισέλ Λαρόκ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Διανομή: Feelgood Entertainment

Το CNN Greece και η Feelgood Entertainment δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Τενόρος», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου στις 21.00 στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ (Λ. Κηφισίας 29, Αθήνα). Συνολικά μπορείτε να διεκδικήσετε 50 διπλές προσκλήσεις, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα: Θα πρέπει να κάνετε follow τον λογαριασμό του CNN Greece και της Feelgood Entertainment στο Instagram και να κάνετε tag δύο φίλους σας στα σχόλια του αντίστοιχου post. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19 Ιουλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης