ΜΟΔΑ

Η Ιρίνα Σάικ είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty

Η Ιρίνα Σάικ είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty
CLEMENS BILAN/ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ είναι η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας της Marc Jacobs Beauty για το 2019.

Η πρώτη εικόνα από τον φωτογραφικό φακό του Ντέιβιντ Σιμς, εμφανίζει την Ιρίνα Σάικ να διαφημίζει τις σκιές Eye-Conic Multi-Finish Eyeshadow in Glambition και το μολύβι ματιών Highliner Matte Gel Eye Crayon φορώντας ένα κασκόλ στο κεφάλι σε μοβ απόχρωση.

Η διαφημιστική καμπάνια και ένα συνοδευτικό animation φιλμ θα παρουσιαστούν σε αλυσίδα καλλυντικών στη Ρωσία στις 14 Ιανουαρίου. Η Σάικ θα κάνει μια εμφάνιση σε ένα από τα καταστήματα στις 26 Ιανουαρίου.

Screenshot 327

Credit: www.instagram.com/marcbeauty

«Όταν εισήλθαμε στην αγορά της Ρωσίας νωρίτερα φέτος, γνωρίζαμε ότι θέλαμε να έχουμε κάποιον που έμφυτα συνδύαζε την ομορφιά και τη δύναμη της περιοχής. Η Ιρίνα ήταν μια φυσική επιλογή και είμαστε ενθουσιασμένοι που την εντάξαμε στην ομάδα εντυπωσιακών γυναικών που έχουν εκπροσωπήσει τη Marc Jacobs Beauty» δήλωσε η Τάρα Λόφτις, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Kendo Brands.

Screenshot 326

Credit: www.instagram.com/marcbeauty

«Αγάπησα και θαύμασα τον Μαρκ για τη θαυμάσια μόδα του και το πρωτότυπο όραμά του για την ομορφιά» ανέφερε η Σάικ σε δήλωσή της. «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη Marc Jacobs Beauty στην πατρίδα μου» είπε η Ιρίνα Σάικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ