ΜΟΔΑ

Η τελευταία playmate που θα δεις ποτέ

COURTESY PLAYBOY/SASHA EISENMAN

749 κορίτσια μετά, η Κρίστι Γκάρετ από τη Γεωργία της Ρωσίας θα είναι η τελευταία Playmate του περιοδικού πριν αποχαιρετήσει για πάντα το γυμνό όπως το ξέραμε. Η Miss February 2016 είναι εξαιρετικά ευτυχισμένη από την επιλογή. Άλλωστε ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι σήμερα την 26χρονη που ξέρει να μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες αν και αυτό δεν ήταν το κίνητρο για να την επιλέξει ο Χιου Χέφνερ. Μάλλον οι καμπύλες και το βλέμμα της ήταν αρκετά.

Όταν το περιοδικό αποφάσισε να γδύσει για τις σελίδες του τις γυναίκες των πόθων μας, τη δεκαετία των 50s το γυναικείο γυμνό ήταν ταμπού. Ένα ταμπού που η Μέριλιν Μονρόε έμελε να καταρρίψει τον Δεκέμβριο του 1953. Δύο χρόνια αργότερα η ηθοποιός Τζέιν Μάνσφιλντ θα γίνει η Miss February 1955, πλέον το centerfold του περιοδικού είχε γίνει ένα βήμα προς τη δημοσιότητα και την αναγνώριση. Ένας κύκλος που Γκάρετ πρόκειται να κλείσει με ένα bang.

“Γνωρίζω τι κάνω και γνωρίζω ότι είμαι τυχερή”

Είπε η Γκάρετ στη Daily News. “Πιστεύεις στα θαύματα; Αυτό ΕΙΝΑΙ ένα θαύμα” συμπλήρωσε γεμάτη ενθουσιασμό. Στο εξώφυλλο η Πάμελα Άντερσον δίνει το μεγάλο φινάλε μετά την άδεια του γιου της, στο εσωτερικό του περιοδικού ένα 12σελιδο φωτογραφικό αφιέρωμα θα συστήσει σε όλους τη γυμνή αλήθεια της ξανθιάς Γκάρετ αυτή την Παρασκευή.

Τα 19 πιο εμβληματικά εξώφυλλα του Playboy

“Είμαι υπερήφανη που φωτογραφίζομαι για το Playboy” είπε. “Είναι μέρος της ιστορίας. Θα μου αλλάξει τη ζωή” ισχυρίζεται αυτή που ακόμη δεν έχει γνωρίσει τον 89χρονο ιδρυτή της εμβληματικής αυτής κληρονομιάς. “θεωρώ ότι πραγματικά αντιπροσωπεύει την εξέλιξη των Playmate τα τελευταία 60 χρόνια” λέει ο Buhrmester ο οποίος και την επέλεξε. “Είναι ένα κορίτσι του κόσμου, είναι μοντέλο και όμως μοιάζει προσιτή”.

H Πάμελα Άντερσον αποχαιρετά το Playboy

Toν Μάρτιο του 2016 το νέο περιοδικό θα είναι λιγότερο τολμηρό αλλά μεγαλύτερο σε μέγεθος και καλύτερο σε ποιότητα χαρτιού. Θα είναι μια έκδοση που θα δίνει σημασία στις λέξεις όσο και στις εικόνες και θα επενδύσει σε αυτό που σήμερα λείπει.

Τη φαντασία που μας την στέρησαν και το υπονοούμενο που ξεχάσαμε να εκτιμάμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης