ΜΟΔΑ

Splash 2017! Η Hailey Clauson υποδέχεται τη νέα χρονιά στο Μεξικό

Splash 2017! Η Hailey Clauson υποδέχεται τη νέα χρονιά στο Μεξικό

Φωτογραφημένη για το Esquire Mexico που αποφάσισε να γίνει Sports Illustrated και πολύ σωστά έκανε, η Hailey Clauson τελειώνει τη χρονιά με μια βουτιά.

Φωτογραφημένη από τον Dove Shore, η 21χρονη καλλονή φοράει τα απολύτως απαραίτητα για να φωτογραφηθεί στις παραλίες του Puero Vallarta. Ο στιλίστας Fernando Fernandez έκανε ό,τι μπορούσε για να μην έχει πολύ δουλειά. Το αποτέλεσμα δικαιώνει το μοντέλο που έγινε γνωστή όταν πόζαρε ημίγυμνη για το Sports Illustrated.

Η Hailey Clauson, γεννήθηκε το 1995 στο Λος Άντζελες και θεωρείται ακόμη ένα "αντίπαλο δέος" της σεξοβόμβας Kate Upton. Ψηλή -έχει ύψος 1.80- η Hailey, βετεράνος ήδη στο modeling έχοντας ξεκινήσει στα 14 της- και αναλαμβάνει καμπάνιες τολμηρές όπως αυτές της εταιρίας Agent Provocateur.

Όμως ας μιλήσουμε και για το Puerto Vallarta (προφέρεται Βαγιάρτα)

Η "πιο καλά κρυμμένη παραλία στον κόσμο" βρίσκεται στα νησιά Marieta στο Μεξικό -κάποιοι την αποκαλούν και "παραλία της αγάπης" (Playa del Amor). Δύσκολη στην πρόσβαση της, η παραλία ουσιαστικά βρίσκεται μέσα σε σπηλιά με μικρό άνοιγμα που βλέπει τον ουρανό και για να βρεθείς εκεί μάλλον πρέπει να κολυμπήσεις όταν το επιτρέπει η παλίρροια, διασχίζοντας ένα στενό άνοιγμα σαν τούνελ μέσα στα βράχια.

H παραλία είναι τεχνητή και φτιάχτηκε εξαιτίας των δοκιμών βομβών που γίνονταν στην περιοχή στις αρχές του 1900. Τα νησιά Marieta έχουν τροπικό κλίμα και έτσι έχουν 12 μήνες καλοκαίρι. Οι επισκέπτες μπορούν αν δουν άγρια δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες, χταπόδια, σαλάχια, μεγάπτερες φάλαινες και αμέτρητα τροπικά ψάρια.

Ενίοτε και μια γοργόνα σαν τη Hailey Clauson που θέλει να υποδέχεται το 2017 έτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ