ΜΟΔΑ

Χαίρε Rihanna, δυστοπική βασίλισσα των σκληρών καιρών μας

Χαίρε Rihanna, δυστοπική βασίλισσα των σκληρών καιρών μας

O Edward Enninful, καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού W Magazine, ο Steven Klein και ο σενριογράφος του σκοτεινού κινηματογραφικού Se7en είδαν στην Rihanna την δική τους Furiosa, τη δική τους βασίλισσα των λυσσαλέων, δυστοπικών καιρών μας.

"Παίρνω τυχαία έμπνευση από παντού. Είχα εμμονή με αυτές τις μιλιταριστικές εικόνες στα media και είπα ότι ναι, αυτή είναι μια εικόνα που υπογραμμίζει κάτι για τον κόσμο σήμερα" λέει στο κείμενο του για το editorial που βρίθει σημειολογίας με ηρωίδα την ευπώλητη καλλιτέχνη από τα Μπαρμπέιντος.

"Η Rihanna δεν θέλει να επαναλμβάνεται οπότε ήταν και η ιδανική γυναίκα για να την τοποθετήσω σε ένα φουτουριστικό κόσμο" μιλάει για την τελευταία γυναίκα στη Γη, την τελευταία πολεμίστρια όπως την βαφτίζει.

"Όταν μίλησα μαζί της της είπα ότι δεν θα ήθελα να φορέσει δημιουργίες από την πασαρέλα καθώς μια βασίλισσα δεν φοράει ρούχα που διατίθενται σε όλους, της ράβουν τα κοστούμια της" πρόσθεσε ο Enninful υπενθυμίζοντας ότι κάθε μια από τις δημιουργίες που φοράει η Rihanna είναι custom made για τις ανάγκες της σκληρής φωτογράφισης που θέλει τη Rihanna κάτι περισσότερο από αυτή πο0υ κυριαρχεί στα charts. Για το συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού W η Rihanna είναι μια αμαζόνα από το μέλλον και θα υπερασπιστεί το καλό όπως η ίδια γνωρίζει.

Η συλλεκτική έκδοση εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ