ΜΟΔΑ

20 στιγμιότυπα από την αντρική εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο παραδίδουν μαθήματα στιλ

20 στιγμιότυπα από την αντρική εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο παραδίδουν μαθήματα στιλ

Η πρώτη εβδομάδα αντρικής μόδας ξεκίνησε στο Λονδίνο με τους σχεδιαστές να επιδεικνύουν με πειθώ όλα όσα πιστεύουν ότι θα φορέσουμε σε 12 μήνες από τώρα.

Μετά τη βρετανική πρωτεύουσα, η Εβδομάδα Αντρικής Μόδας θα συνεχιστεί στην Φλωρεντία όπου η Pitti Uomo θα απαιτήσει εντυπώσεις. Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη ακολουθούν.

Από το 2012, όταν και καθιερώθηκε ο θεσμός London Collections: Men, η βρετανική πρωτεύουσα φιλοξενεί τον κόσμο που ξέρει τι σημαίνει τάση και τι όχι.

Αν και η αντρική μόδα εξακολουθεί να είναι κερδοφόρα, πολλοί σχεδιαστές φέτος έδειξαν τόσο αντρικές όσο και γυναικείες δημιουργίες τους, γεφυρώνοντας τα φύλα.

Στο Λονδίνο της προηγούμενης εβδομάδας οι φατρίες της μόδας κυρίευσαν την πόλη με αυστηρά κοστούμια αλλά και αναρίθμητες streetwear προτάσεις για όσους επιμένουν να θέλουν μια πιο χαλαρή, δημόσια εικόνα.

Το CNN ανέθεσε στη φωτογράφο Trisha Ward να απαθανατίσει τα πορτρέτα του λονδρέζικου στιλ από τα catwalk στα πεζοδρόμια της πόλης που γιορτάζει τη μοναρχία και το punk με την ίδια λατρεία και επιμονή.

God Save The Queen είπαν κάποτε οι Sex Pistols. Είχαν δίκιο.

Capturing London's high-fashion style tribes