ΜΟΔΑ

Ο ερωτισμός της αθωότητας με τα κορίτσια της Victoria's Secret στη Vogue

Ο ερωτισμός της αθωότητας με τα κορίτσια της Victoria's Secret στη Vogue

"Τα όντα που τελούν την αναπαραγωγή και εκείνα που προέρχονται από αυτήν, είναι όντα ξεχωριστά το ένα από το άλλο, που διαχωρίζονται από μιαν άβυσσο, μια συναρπαστική ασυνέχεια" γράφει ο Ζορζ Μπατάιγ στο έργο του Ο Ερωτισμός (1957).

"Ως άτομα, πεθαίνουμε μοναχικά μέσα σε μια ακατανόητη περιπέτεια, νοσταλγούμε ωστόσο τη χαμένη αλληλουχία. Η αφροδίσια δραστηριότητα της αναπαραγωγής, μία από τις ανθρώπινες μορφές της οποίας αποτελεί ο ερωτισμός, μας βοηθά να την ξαναβρούμε· από τη στιγμή της ένωσης των αναπαραγωγικών κυττάρων, γεννάται μια συνέχεια μεταξύ τους, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου όντος από τη στιγμή του θανάτου της" καταλήγει.

Υπερασπιζόμενες τον νέο ρομαντισμό και τον αισθησιασμό ντυμένο στα λευκά τα κορίτσια της Victoria’s Secret είναι οι τιμώμενες φιγούρες στα περίπτερα της Ισπανίας για τον μήνα Μάϊο.

Καθώς η Alessandra Ambrosio κοσμεί το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar, η ισπανική έκδοση της Vogue αποπλανεί τον αναγνώστη με μια λεγεώνα από υπέροχα πλάσματα σε αέρινες λήψεις από τον David Bellemere.

Οι Martha Hunt, Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Taylor Hill, Romee Strijd και Elsa Hosk στο επισημαίνουν την επιστροφή του νέου ρομαντισμού σε μια φωτογράφιση που θα μπορούσε να είναι ένα ημερολόγιο Pirelli για άτυχους καιρούς.

"Σκέπτομαι όπως ένα κορίτσι βγάζει το φουστάνι του" είπε ο αιρετικός γάλλος στοχαστής. Τροφή για σκέψη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ