ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τρία Hyundai στην κορυφή, προηγείται ο Τάνακ

Το σκληρό του πρόσωπο ήδη από την πρώτη μέρα έδειξε το Ράλλυ Ακρόπολις μιας και οι κακοτράχαλες διαδρομές σε συνδυασμό και με τη σκόνη που σηκωνόταν -πολλοί οδηγοί έλεγαν πως σχεδόν δεν έβλεπαν μπροστά του- δυσκόλεψαν τα πληρώματα και δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

Για παράδειγμα οι Evans και Katsuka βρέθηκαν από πολύ νωρίς αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, ενώ ο Αθανασούλας είχε μια επικίνδυνη έξοδο με το Skoda Fabia που οδηγούσε και εγκατέλειψε.

Ο Neuville είχε προβλήματα με τον κινητήρα του Hyundai i20 Hybrid Rally1 του που λειτουργούσε περιοδικά με 3 μόνο κυλίνδρους, ενώ θέματα με το turbo του Toyota Yaris Hybrid Rally 1 αντιμετώπισε στην πορεία και ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ogier.

O Tanak, επίσης με Hyundai, οδήγησε πολύ καλά και μετά την ολοκλήρωση των συνολικά 6 ειδικών διαδρομών -τρεις επαναλαμβανόμενες με τη μια να είναι ο θρυλικός Ταρζάν- βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Παρά τα προβλήματα στο υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου. Στις δύο επόμενες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν οι άλλοι οδηγοί της Hyundai, οι Sordo και Neuville, ενώ ο Ogier είναι 4ος και πρώτος από τους οδηγούς της Toyota.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ειδικές διαδρομές:

  • Ρεγκίνι-> Εκκίνηση: 8:16, Μήκος: 28,67 km
  • Θήβα-> Εκκίνηση: 10:37, Μήκος: 20,95 km
  • Άγιοι Θεόδωροι 1 -> Εκκίνηση: 13:05, Μήκος: 25,87 km
  • Λουτράκι -> Εκκίνηση: 15:46, Μήκος: 12,90 km
  • ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι 2-> Εκκίνηση: 17:05, Μήκος: 25,87 km

καθώς και την υπερειδική EKO Super Special Stage 2024 που θα γίνει στο ΣΕΑ Σείριος και έχει μήκος 3,20 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 21:05 και η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης