ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά
Toyota GAZOO Racing

Εκκίνηση σήμερα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την τελετή έναρξης στη Λαμία (στις 19:00) να συνοδεύεται και από συναυλία της Έλενας Παπαρίζου.

Οι συμμετοχές φτάνουν συνολικά τις 71 από τις οποίες 9 έχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας Rally 1 και 34 της Rally 2. Εκπροσωπούνται συνολικά 31 χώρες, ενώ οι ελληνικές συμμετοχές φτάνουν τις 17.

Οι ειδικές διαδρομές είναι 15 και το μήκος τους αθροιστικά 305,30 χιλιόμετρα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για την υπερ-ειδική (Super Stage) που φέτος θα διεξαχθεί στο ΣΕΑ Σείριος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται εξαιρετικό θέαμα.

HYUNDAI-I20-RALLY1.jpg

Η είσοδος για τις θεατές είναι ελεύθερη και θα υπάρχει και εδώ συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Προκειμένου όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την υπερ-ειδική καλό είναι να ακολουθήσουν κάποιες συμβουλές της οργάνωσης του «Ράλλυ των Θεών», τις οποίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ACROPOLIS-SS-1.jpg

Της υπερ-ειδικής θα έχουν προηγηθεί δύο αγωνιστικές ημέρες, Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με πλήρες πρόγραμμα στις παραδοσιακά σκληρές και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις.

Η Παρασκευή περιλαμβάνει τη θρυλική ειδική «Ταρζάν» που διεξάγεται δύο φορές, ενώ το Σάββατο ο αγώνας κατηφορίζει από τη Λαμία στην Κορινθία με τις ειδικές «Λουτράκι» και «Άγιοι Θεόδωροι» να είναι αυτές που βρίσκονται πιο κοντά στην πρωτεύουσα.

ACROPOLIS-SS.jpg

Το επίσημο πρόγραμμα του εθνικού μας αγώνα μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ και τους χάρτες με τις προσβάσεις ΕΔΩ.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας το ωράριο και για να μην ταλαιπωρηθείτε αλλά και για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στην οργάνωση του αγώνα και εννοείτε πως θα πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες ασφαλείας.

FORD-PUMA-RALLY1-1.jpg

Αν πάλι δεν θέλετε να δείτε από κοντά το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μπορείτε να το παρακολουθήσετε τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά, με τις λεπτομέρειες να μπορείτε να τις μάθετε ΕΔΩ.

Το σίγουρο είναι πως είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση, είτε από το διαδίκτυο και τα ερτζιανά θα απολαύσετε έναν αγώνα που προμηνύεται συναρπαστικός.

Άξιο λόγου και αναφοράς είναι πως από του χρόνου το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα γίνεται τον Ιούνιο, που είναι και ο παραδοσιακός μήνας διεξαγωγής του.

FORD-PUMA-RALLY1.jpg