ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Ford Fiesta Rally3 κατακτά την Ελλάδα με τη στήριξη της Cyclon

Το Ford Fiesta Rally3 κατακτά την Ελλάδα με τη στήριξη της Cyclon

Το Ford Fiesta Rally3 αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνιστικά της κατηγορίας Rally3 και έχει ήδη σημαντική απήχηση στους αγώνες της Ελλάδας.

Με στήσιμο και εξέλιξη που συνδυάζει υψηλές προδιαγραφές και λογικό κόστος, το Fiesta Rally3 αποτελεί μία ιδανική και αξιόπιστη επιλογή αγωνιστικού.

Η κατηγορία Rally3 εισήχθη για να καλύψει το κενό ανάμεσα στα αγωνιστικά των κατηγοριών Rally2 και Rally4. Με turbo κινητήρες από 927 έως 1.630 κ.εκ. ή ατμοσφαιρικούς από 1.390 έως 2.000 κ.εκ., με μέγιστη αναλογία 5,6 κιλών/ίππο και ελάχιστο απόβαρο 1.210 κιλά, προσφέρει στους αγωνιζόμενους την ευκαιρία να συμμετέχουν με ένα τετρακίνητο αγωνιστικό, χωρίς το αυξημένο κόστος που έχουν τα αγωνιστικά της κατηγορίας Rally2.

Μάλιστα, το Ford Fiesta Rally3, το οποίο εξέλιξε η M-Sport, είναι το πρώτο αγωνιστικό που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία συντήρησης και τις χαμηλότερες δυνατές λειτουργικές δαπάνες. Με έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων και σύστημα τετρακίνησης, το Ford Fiesta Rally3 προσφέρει εξαιρετική ισχύ και δυναμικά χαρακτηριστικά. Η ανάρτηση του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταπεξέρχεται σε διαφορετικούς τύπους ειδικών διαδρομών, είτε πρόκειται για άσφαλτο είτε για χώμα.

p2.jpg

Οι μηχανικοί της M-Sport επικεντρώθηκαν στη δημιουργία ενός αγωνιστικού που να προσφέρει σταθερότητα, ακρίβεια και αντοχή, ενώ η ευκολία με την οποία μπορεί να ρυθμιστεί και να συντηρηθεί το καθιστά ιδανική επιλογή για ιδιώτες οδηγούς και μικρές ομάδες.

Η επιτυχία του Ford Fiesta Rally3 στους ελληνικούς αγώνες δεν θα ήταν εφικτή, χωρίς τη στήριξη της Cyclon. Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει την αξία της συνδυασμένης τεχνολογίας και εμπειρίας, προσφέροντας στους οδηγούς την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των λιπαντικών και καυσίμων στην Ελλάδα, Cyclon, μάλιστα, προσφέρει τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά της και την τεχνογνωσία της για τη διατήρηση των επιδόσεων του Fiesta Rally3 σε άριστα επίπεδα, ανεξαρτήτως των συνθηκών και των απαιτήσεων του κάθε αγώνα.

Η παρουσία του Ford Fiesta Rally3 στους ελληνικούς αγώνες Ράλλυ έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς, με αρκετούς οδηγούς να επιλέγουν το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο για τις συμμετοχές τους σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία της Ford με τη Cyclon, που «υπόσχεται» μία μακρά παρουσία στα Ράλλυ, δεν αποτελεί απλώς μία εμπορική κίνηση, αλλά μία ουσιαστική συμβολή στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

p3.jpg

Οι 15 ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις, με συνολικό μήκος 306,53 χλμ., θα δοκιμάσουν την αντοχή καθώς και την αξιοπιστία της τεχνολογίας του Ford Fiesta Rally3.

Ραντεβού, λοιπόν, στις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και της Κορινθίας για να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό Ford Fiesta Rally3 με τα χρώματα της Cyclon και τον 18χρονο Πολωνό Hubert Laskowski στο τιμόνι, σε ένα Ράλλυ που θα μείνει αξέχαστο!

GO CYCLON!