ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Tesla βάζει πρόσθετη μπαταρία στην καρότσα του Cybertruck

Το Cybertruck είναι ένα από τα αυτοκίνητα που βρίσκεται στην επικαιρότητα για αρκετό καιρό και όχι πάντα για καλό, καθώς πέρα από την εμφάνισή του εντυπωσιάζει και με διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν όσοι το έχουν ήδη αποκτήσει.

Ένα από αυτά είναι και η αυτονομία του, μιας και οι πραγματικές τιμές απέχουν κατά πολύ από τις υπερ-αισιόδοξες που έχει ανακοινώσει η Tesla. Έτσι η έκδοση AWD με δυσκολία ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα με μια φόρτιση τη στιγμή που η επίσημη αυτονομία του είναι τα 805.

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσει το θέμα και να παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες Cybertruck να μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις πριν αρχίσουν να αναζητούν Supercharger, τους φορτιστές της Tesla δηλαδή, τους δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουν μια ακόμα μπαταρία.

Φυσικά με το αζημίωτο, καθώς η μπαταρία αυτή χρεώνεται 16.000 δολάρια -για να την «κλείσεις» χρειάζεται προκαταβολή 500 δολαρίων- ενώ ένα άλλο της μειονέκτημα είναι πως καταλαμβάνει το 1/3 της καρότσας του Cybertruck.

Με την μπαταρία αυτή η Tesla λέει πως η αυτονομία του AWD φτάνει τα 756 χιλιόμετρα και αυτή του Cyberbeast με τους 1.000 ίππους τα 708 -από λίγο πάνω από 400 που είναι τα πραγματικά που μπορεί να καλύψει.

Η πρόσθετη αυτή μπαταρία που όμως προαναφέραμε αδειάζει την τσέπη του ιδιοκτήτη και γεμίζει την καρότσα του Cybertruck προσθέτει φυσικά και άλλα κιλά -από 250 έως 272- στα ήδη πολλά που ζυγίζει το ηλεκτρικό αγροτικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης