ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Mercedes - AMG GT απέκτησε νέα κορυφαία έκδοση

Η Mercedes πρόσθεσε στη γκάμα της AMG GT την καινούργια έκδοση 63 Pro 4Matic+, που παρουσιάστηκε επίσημα στο Goodwood.

Η AMG GT 63 Pro 4Matic+ έχει μια ακόμα πιο δυναμική σχεδίαση με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ένα επιπλέον splitter από ανθρακονήματα, μια σταθερή πίσω αεροτομή και πρόσθετα αεροδυναμικά στοιχεία στο δάπεδο κατά τα πρότυπα του hypercar AMG One.

Άξιο λόγου και αναφοράς είναι και το AirPanel, το σύστημα ελέγχου της ροής του αέρα και μειώνει την αεροδυναμική άντωση κατά 30 κιλά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης με τους μεγάλους κεραμικούς δίσκους και εξαπίστονες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό, η GT 63 Pro 4Matic+ διαθέτει καθίσματα AMG Performance και ένα σπορ τιμόνι από δέρμα και μικροΐνες, μαζί με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ένα σύστημα infotainment με οθόνη 11,9 ιντσών.

Ο bi-turbo V8 της AMG των 4.000 κυβικών αποδίδει 612 ίππους (27 περισσότερους από την AMG GT 63) που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 317 χλμ./ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων, το οποίο στέλνει την ισχύ σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει και τετραδιεύθυνση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης