ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford έχει και πάλι στη γκάμα της ένα Capri

Η Ford έχει και πάλι στη γκάμα της ένα Capri

Η Ford επανάφερε στο προσκήνιο ένα από τα βαριά ονόματα του παρελθόντος της. Το Capri, που στην ολοκαίνουργια εκδοχή του είναι (φυσικά) ηλεκτρικό και SUV κουπέ, έχοντας βεβαίως και μια οικογενειακή διάσταση.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Ford έχουν δώσει έμφαση και στην αεροδυναμική του, τόσο για την επίτευξη μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αυτονομίας όσο και για το πολιτισμένο του χαρακτήρα της.

Ford-Capri_08.jpg

Το εσωτερικό του νέου Ford Capri είναι πολυτελές, με ποιοτικά υλικά, μινιμαλιστική σχεδίαση και κορυφαίες τεχνολογίες ψηφιοποίησης που εκφράζεται οπτικά κυρίως με την οθόνη αφής SYNC Move των 14,6 ιντσών.

Από εκεί και πέρα οι χώροι είναι ιδιαίτερα καλοί -ενδεικτικό το πορτμπαγκάζ των 572 λίτρων- και υπάρχουν έξυπνες λύσεις αποθήκευσης στο εσωτερικό. Όπως η MegaConsole των 17 λίτρων που χωρά ακόμα και laptop ή ο κρυφός αποθηκευτικός χώρος My Private Locker.

ford-capri-2024-4.jpg

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το νέο Ford Capri είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στις πιο πλούσιες εκδόσεις Style και Premium που εξοπλίζονται με τις μεγάλες μπαταρίες Extended Range. Οι οποίες εξασφαλίζουν μια αυτονομία που φτάνε μέχρι και την εντυπωσιακή τιμή των 627 χιλιομέτρων.

ford-capri-2024-7.jpg

Όσο για τη φόρτιση υπάρχει ενσωματωμένος φορτιστής AC 11 kW και υποστήριξη ταχείας φόρτιση DC με ισχύ από 135 έως και 185 kW. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε 26 λεπτά η μπαταρία του Capri Extended Range AWD πηγαίνει από το 10 στο 80% της συνολικής της ενεργειακής χωρητικότητας.

ford-capri-2024-3.jpg

Στην Ελλάδα το νέο και ενδιαφέρον Ford Capri ξεκινά από τις 37.200 ευρώ με την κρατική επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ».

ford-capri-2024-5.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ