ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα έκδοση της Aston Martin DBX έχει αέρα F1

Η Aston Martin παρουσίασε την DBX707 AMR24 Edition, μια ειδική έκδοση του SUV της, εμπνευσμένη από το επίσημο ιατρικό αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1, κάτι που φαίνεται και από τα χρώματα του αμαξώματός της.

Στην ουσία αποτελεί εξέλιξη της περσινής AMR23, διαθέτει και κάποιες μικρές εξωτερικές βελτιώσεις, ενώ ο πανίσχυρος bi-turbo V8 των 707 ίππων παραμένει αμετάβλητος. Έτσι η DBX επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 310 χλμ/ώρα.

Η AMR24 Edition είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: Podium Green, Onyx Black και Neutron White, με πινελιές σε Lime Green ή Trophy Silver. Το κιτ αμαξώματος, που διατίθεται σε γυαλιστερό μαύρο ή ανθρακονήματα, συνοδεύεται από νέες ζάντες αλουμινίου Fortis 23 ιντσών, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες σε Aston Martin Racing Green ή AMR Lime, αντικατοπτρίζοντας το χρώμα του μονοθέσιου AMR24 F1.

Στο εσωτερικό της DBX707 AMR24, θα βρείτε ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ηχοσύστημα Bowers & Wilkins με 23 ηχεία και ισχύ 1.600 Watt.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης