ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποια είναι η τιμή του νέου Honda Civic Typer R στην Ελλάδα;

Ποια είναι η τιμή του νέου Honda Civic Typer R στην Ελλάδα;

To Type R, η κορυφαία εκδοχή του Honda Civic και ένα από τα κορυφαία hot hatches που μπορεί να αποκτήσει κανείς σήμερα είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(4).jpg

Καρδιά του Civic Type R είναι ένα τετρακύλινδρος 2.000 κυβικών που με τη βοήθεια του VTEC και turbo αποδίδει 329 ίππους που τον καθιστούν τον πιο ισχυρό στην ιστορία του μοντέλου.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(6).jpg

Φυσικά top είναι και οι επιδόσεις, μιας και το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 5,4 δεύτερα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 275 χλμ./ώρα.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(5).jpg

Χάρη και στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι μηχανικοί της Honda να συγκρατήσουν όσο μπορούσαν περισσότερο το βάρος του πεντάθυρου hatchback χρησιμοποιώντας όπου μπορούσαν πιο ελαφριά υλικά.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(7).jpg

Οπτικά το Type R είναι κατά 90 χιλιοστά πιο φαρδύ και κατά 8 χιλιοστά πιο χαμηλό από τις στάνταρ εκδόσεις του Civic και ξεχωρίζει οπτικά από τα πιο τονισμένα φτερά και κυρίως από την πίσω φτερούγα.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(3).jpg

Σπορ είναι και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό, με τa κόκκινα καθίσματα μπάκετ να δίνουν τον τόνο και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να έχει αποκτήσει πρόσθετες λειτουργίες, ειδικά για το Type R.

Το οποίο κοστίζει στη χώρα μας από 69.900 ευρώ.

HONDA-CIVIC-TYPE-R-(8).jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ