ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Seat ανανεώνει τo Leon

Οι Ισπανοί προχωρούν σε πλήρη ανανέωση της γκάμας τους και έτσι μετά τα Cupra ήρθε η στιγμή και για την ανανέωση του Leon. Για το οποίοι οι άνθρωποι της Seat λένε χαρακτηριστικά πως έχει έναν κινητήρα για όλους.

Πράγματι τα διαθέσιμα σύνολα είναι συνολικά 7 (TSI, eTSI, TDI και eHybrid) με απόδοση από 115 έως και 204 ίππους.

Ο γνωστός 1.0 TSI δεν υπάρχει πλέον στη γκάμα στην οποία έχει προστεθεί ένας καινούργιος 1.5 TSI με 115 ίππους και 220 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Οι ήπια υβριδικές εκδόσεις των 48V με την ονομασία 1.5 eTSI είναι δύο με 115 και 150 ίππους και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων.

Η κορυφαία επιλογή είναι η eHybrid με το plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης που αποτελείται από τον 1.5 TSI των 150 ίππων και ένα ηλεκτρικό κινητήρα με 115 ίππους.

Έτσι η συνδυαστική απόδοση είναι, όπως προαναφέραμε, 204 ίπποι και 350 Nm, ενώ η νέα μεγαλύτερη μπαταρία των 19,7 kWh εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 100 χιλιόμετρα. Όσο για τη φόρτισή της υποστηρίζεται με 11 kW εναλλασσόμενου ρεύματος και με 50 kW σε ταχυφορτιστή (συνεχές ρεύμα).

Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ταμπλό, καθώς η οθόνη του συστήματος infotainment στο μέσον του έχει διαγώνιο 10,4 ή 12,9 ιντσών ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.

Επίσης υπάρχουν καινούργια γραφικά και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphones.

Το ανανεωμένο Seat Leon θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Martorell και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης