ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hello Future: Τα επόμενα 100 χρόνια οδηγικής απόλαυσης ξεκινούν από σήμερα

Το BMW Group φέτος γιορτάζει 100 χρόνια καινοτομίας και οδηγικής απόλαυσης.

Με σπορ σχεδίαση, ισχυρούς και ταυτόχρονα οικολογικούς κινητήρες που βασίζονται στην τεχνολογία BMW EfficientDynamics, τα μοντέλα BMW προσφέρουν μοναδική και αξέχαστη οδηγική απόλαυση.

Επισκεφτείτε σήμερα την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, επωφεληθείτε της προσφοράς μας και αποκτήστε τη BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Active Tourer ή τη BMW Σειρά 3 με Bonus 100 Χρόνων που προσφέρει επιπλέον εξοπλισμό αξίας από €2.000.

Επίσης, με το προνομιακό πρόγραμμα 3asyDrive Plus της BMW Financial Services, παρέχεται 4,9% επιτόκιο, 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και Ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Πιο αναλυτικά η προσφορά της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ περιλαμβάνει:

1. BMW Σειρά 1 από €249/μήνα και επιπλέον εξοπλισμό από €2.000 (με ελάχιστο προαιρετικό εξοπλισμό αξίας €2.750 χωρίς φόρους).

2. BMW Σειρά 2 Active Tourer από €269/μήνα με προνομιακό επιτόκιο 4,9% και επιπλέον εξοπλισμό από €2.000 (με ελάχιστο προαιρετικό εξοπλισμό αξίας €2.750 χωρίς φόρους).

3. BMW Σειρά 3 από €289/μήνα με προνομιακό επιτόκιο 4,9% και επιπλέον εξοπλισμό από €3.000 (με ελάχιστο προαιρετικό εξοπλισμό αξίας €3.500 χωρίς φόρους).

Όλα τα μοντέλα BMW διαθέτουν 5 Χρόνια Δωρεάν Service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive Standard (5 χρόνια ή 60.000 χλμ.) και το ισχύον όφελος απόσυρσης.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για την προσφορά στην ιστοσελίδα της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. Επιπρόσθετα, θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας στη Λ.Κηφισίας 53 στο Μαρούσι και να προγραμματίσουμε και ένα μοναδικό test drive με το μοντέλο BMW που επιθυμείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης