ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανανέωση για το ηλεκτρικό SUV της BMW, την iX3

Το ηλεκτρικό SUV της BMW, η iX3, βασίζεται στην συμβατική X3 και έτσι παρόλο που παρουσιάστηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες ακολουθεί τον κύκλο ανανέωσης της τελευταίας.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία του Μονάχου προχώρησε και στο δικό της facelift αυξάνοντας το μέγεθος της μάσκας της και διατηρώντας βέβαια τις μπλε λεπτομέρειες που αποτελούν την ένδειξη, πέρα από το ότι η μάσκα είναι κλειστή, για το πλήρως ηλεκτρικό σύστημα πρόωσής της.

Από κει και πέρα οι LED προβολείς έχουν προσαρμοστεί σε αυτούς της ανανεωμένης X3, κάτι που σημαίνει πως είναι πλέον πιο λεπτοί, ενώ η τρισδιάστατη εμφάνιση των πίσω φωτιστικών τα διαφοροποιεί πλήρως από αυτά της υπάρχουσας έκδοσης.

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι το ότι το πακέτο M Sport πλέον είναι στάνταρ, όπως και τα σπορ καθίσματα, ενώ οι υπόλοιπες αλλαγές στο εσωτερικό αφορούν το μεγαλύτερο (12,3 ιντσών) ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη διαφοροποιημένη κονσόλα.

Από την άλλη δεν υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα πρόωσης που αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 286 ίππων στον πίσω άξονα και μια μπαταρία 80 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία μέχρι και 460 χιλιόμετρα.

Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται ούτε στην τιμή της η οποία τώρα ξεκινά από τις 61.940 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης