ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Audi προχωρά στην ανανέωση του μικρού SUV της, του Q2

To Q2, το εισαγωγικό μοντέλο των SUV της Audi, έχει παρουσιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια και λογικά η γερμανική εταιρεία προχωρά σε μια ανανέωσή του προκειμένου να εναρμονιστεί με τα σύγχρονα δεδομένα της μάρκας.

Έτσι λοιπόν η οχταγωνική μάσκα Singleframe του έχει χαμηλώσει, γεγονός που το κάνει να δείχνει πιο φαρδύ, παρόλο που το πλάτος του, όπως και το ύψος του δεν έχει αλλάξει. Ταυτόχρονα οι προβολείς LED είναι πλέον στάνταρ και οι κορυφαίοι τεχνολογικά Matrix LED προαιρετικοί, όπως προαιρετικά είναι και τα δυναμικά πίσω φλας.

Και τα πίσω φώτα είναι LED, ενώ στο διαφοροποιημένο πίσω προφυλακτήρα με τον ενσωματωμένο διαχύτη πιστώνονται τα λίγα επιπλέον χιλιοστά του μήκους που πλέον φτάνει τα 4,21 μέτρα. Από κει και πέρα υπάρχουν, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις νέα χρώματα και καινούργιες ζάντες, με μέγιστη διάσταση τις 19 ίντσες.

Στο εσωτερικό, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και πέντε επιβάτες, υπάρχουν νέα πακέτα εξοπλισμού και δυνατότητες εξατομίκευσης, καινούργιες επενδύσεις και προαιρετικά σπορ καθίσματα, ηλεκτρική 5η πόρτα, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, το Audi phone box με και χωρίς λειτουργία φόρτισης καθώς και το Bang & Olufsen Premium Sound System, με 14 ηχεία και ισχύ 705 Watt.

Ο πίνακας οργάνων μπορεί να είναι είτε αναλογικός είτε ψηφιακός με το Audi Virtual Cockpit να έχει διαγώνιο μέχρι και 12,3 ίντσες, ενώ αντίστοιχα η οθόνη του συστήματος infotainment φτάνει μέχρι και τις 8,3 ίντσες. Όσο για τα συστήματα υποβοήθησης είναι διαθέσιμα τα πάντα, είτε στο βασικό είτε στον επιπλέον εξοπλισμό. Μεταξύ αυτών και το adaptive cruise assist, μέρος του πακέτου Drive μαζί με το MMI navigation plus, το Audi virtual cockpit και το S tronic, που διαθέτει στοιχεία ημιαυτονόμης οδήγησης σε ολόκληρο το εύρος ταχυτήτων.

Το ανανεωμένο Audi Q2, που θα πωλείται στη χώρα μας προς τα τέλη του έτους, θα κινείται από τον 1.5 TFSI των 150 ίππων με την τεχνολογία COD της απενεργοποίησης των κυλίνδρων, ενώ στην πορεία θα προστεθούν στη γκάμα τρία σύνολα βενζίνης -η βάση θα παραμείνει στα 1.000 κυβικά- και δύο πετρελαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης