ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Είναι απίστευτο τι αυτοκίνητα θα καταλήξουν στην πρέσα λόγω του τυφώνα Harvey

Ο τυφώνας Harvey που ταλαιπώρησε τις ΗΠΑ τον προηγούμενο μήνα κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 60 ανθρώπους και άφησε πίσω του πολλές υλικές ζημιές, ειδικά στην Πολιτεία του Τέξας. Σε κτίρια, αλλά και σε αυτοκίνητα.

Υπολογίζεται πως καταστράφηκαν πάνω από 500.000 αυτοκίνητα, τα οποία είτε παρασύρθηκαν είτε καλύφθηκαν πλήρως από νερά και λάσπες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η αξία τους να είναι από ελάχιστη έως μηδενική, ενώ πολλά από αυτά έχουν μεταφερθεί στην πίστα Royal Purple Raceway. Εκεί περιμένουν τους ειδικούς εκτιμητές των ασφαλιστικών εταιρειών, που θα είναι και αυτοί που θα αποφασίσουν αν έχουν ακόμα κάποια αξία ή αν θα οδηγηθούν κατευθείαν στην πρέσα για απόσυρση και καταστροφή.

Η εικόνα, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί και ανάρτησε χρήστης του Facebook είναι λυπηρή και γίνεται ακόμα περισσότερο για τα σπάνια και ακριβά μοντέλα που περιλαμβάνονται μεταξύ των κατεστραμμένων. Μεταξύ αυτών μια Mercedes SLS AMG, ναι αυτή με τις πόρτες αλά φτερά γλάρου, πολλές Corvette, αρκετές Porsche, αρκετές πολυτελείς λιμουζίνες των Mercedes και Bentley, αλλά και εξωτικά μοντέλα, όπως Lotus κ.λπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης