ΣΠΟΡ

Πάμε Ελλάδα, με χαμόγελα και αισιοδοξία - Αναχώρησε η αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Κώστας Πλιάκος - CNN Greece

Με χαμόγελα, χαρά και μεγάλη αισιοδοξία, αναχώρησε σήμερα Τετάρτη (24/7) για το Παρίσι η αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας. Πρόκειται για την τελευταία αποστολή των ελληνων αθλητών και παραγόντων η οποία  θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη, που ήδη βρίσκονται στο Παρίσι.

Mε το σύνθημα «Πάμε Ελλάδα» γραμμένο στο σώμα του αεροσκάφους της Aegean τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών της της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 οι Έλληνες αθλητές ξεκινούν αυτό το ταξίδι γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για πολλές διακρίσεις. Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκε τους αθλητές ο πρόεδρος του αεροπορικού ομίλου Aegean Ευτύχης Βασιλάκης και ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο πρόεδρος του αεροπορικού ομίλου Aegean Ευτύχης Βασιλάκης αφού ευχήθηκε καλή τύχη στους Έλληνες αθλητές, υπογράμμισε ότι «η σημερινή πτήση της Aegean είναι μια ιδιαίτερη πτήση με τα παιδιά για το Παρίσι και είναι τιμή που μπορούμε και τους στηρίζουμε». Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι οι αθλητές μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους εαυτούς τους, τους προπονητές τους και το εθνόσημο που φορούν στο στήθος τους.

Τις προηγούμενες ημέρες με ειδική πτήση, χορηγία της Aegean, αναχώρησε και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ για το Βελιγράδι, από όπου και θα μεταβεί στη Λιλ, προκειμένου να διεκδικήσει την ολυμπιακή διάκριση. Κατά τον ίδιο τρόπο θα ταξιδέψουν στα τέλη Αυγούστου και οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης