Dancing with Κατερίνα Στεφανίδη! (vid)
Στους στίβους και το γυναικείο επί κοντώ, είναι το αδιαφιλονίκητο πλέον νούμερο 1 στον παγκόσμιο στίβο κερδίζοντας επίσημους αγώνες αλλά και events επίδειξης. Η Κατερίνα Στεφανίδη όμως έβαλε τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά δοκιμάζοντας τις ικανότητες της στον ... χορό!
Ο Πορτορικανός άλτης του ύψους Λουίς Κάστρο ήταν αυτός που εξέτασε τη Στεφανίδη στις ικανότητές της να χορεύει στους ρυθμούς salsa. Και οι δύο βρέθηκαν στη Ζυρίχη για το Diamond League, αλλά και τον αγώνα επίδειξης επί κοντώ γυναικών στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης (τον οποίο κέρδισε η Στεφανίδη).

(Απόλυτη η κυριαρχία στο επί κοντώ της Στεφανίδη - Πηγή: GETTY IMAGES / DAN MULLAN)
Ο Κάστρο πιο έμπειρος λόγω καταγωγής, δίδαξε τα βασικά βήματα για τη salsa στην Κατερίνα. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας, στο βίντεο που δημοσιοποίησε η IAAF στη σελίδα του Diamond League στο You Tube.
Ιταλία και Πολωνία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν
22:16
«Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη στάση της Ουάσινγκτον» για τη Γροιλανδία, λέει ο ΥΠΕΞ της Δανίας
22:04
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44