ΣΠΟΡ

NBA: μόνος του ο Αντετοκούνμπο απέναντι στο Μαϊάμι (vid)

NBA: μόνος του ο Αντετοκούνμπο απέναντι στο Μαϊάμι (vid)
Οι αριθμοί του Αντετοκούνμπο με το Μαϊάμι Twitter / @bucks

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στο NBA και πήραν την 12η σερί νίκη τους μέσα στο Μιλγουόκι με 106-88 και το Γιάννη Αντετοκούνμπο να παλεύει μόνος του για τους Μπακς.

Οι Μπακς γέμισαν το γήπεδο τους για να στηρίξουν την ομάδα, που ερχόταν από την μεγάλη νίκη στην Αριζόνα επί των Σανς αλλά και για να δουν και πάλι στο παρκέ τον Κρις Μίντλετον, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και την εγχείρηση το Σεπτέμβριο. Όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Το Μιλγουόκι βρέθηκε από την αρχή να κυνηγά στο σκορ και στο β μέρος ο τραυματισμός του Τζαμπάρι Πάρκερ (ολοκλήρωσε με 14 πόντους) εκτόξευσε την διαφορά για το Μαϊάμι, που ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ νικών στην σεζόν (12 νίκες είχαν και οι Γουόριορς το Νοέμβριο). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος του να ανατρέψει την κατάσταση και να ικανοποιήσει και τους μικρούς του φανς, που πάνε στο γήπεδο με τις ζωγραφιές τους.

Ο Giannis σε 36.08 λεπτά αγώνα είχε 22 πόντους (9/15 2π., 2/3 3π., 2/2 β.), 8 ριμπ., 1 ασσ., 2 κλ., 1 κοψ. και 4 λάθη.

Από την πλευρά του ο Μίντλετον ολοκλήρωσε με 5 πόντους (με 2/5 2π. και χωρίς να δοκιμάσει τρίποντο) και θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής για να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει τους Μπακς, που είναι στο 22-29 στην 11η θέση (το Μαϊάμι πέρασε 10ο με 23-30) και παίζουν με τους Λέικερς ξημερώματα Σαβάτου (03.00)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ