ΣΠΟΡ

Ο ΛαΜέλο Μπολ έβαλε 92 πόντους σε σχολικό αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ

Απίθανο ρεκόρ του μαθητή ΛαΜέλο Μπολ στις ΗΠΑ με 92 πόντους Instagram / @swaggymelo1

Ένα μυθικό ρεκόρ πέτυχε ο νεαρός μαθητής του Γυμνασίου Chino Hills ΛαΜέλο Μπολ βάζοντας σε ένα ματς 92 πόντους! Ο νεαρός είναι ήδη διάσημος για το τρόπο που σκοράρει τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου, θυμίζοντας τον θρυλικό παίκτη του μπέιζμπολ Μπέιμπ Ρουθ. 

Ο LaMelo Ball είναι μαθητής της 10th grade στο Highschool (Sophomore, ηλικία 15-16) και ανήκει σε μπασκετική οικογένεια, αφού ο μεγάλος του αδελφός Lonzo Ball είναι στο περίφημο κολλέγιο UCLA, που ήδη έχει "καπαρώσει" τον πιτσιρικά, αλλά και τον μεσαίο αδελφό του LiAngelo, που επίσης πηγαίνει στο σχολείο.

Παίζοντας στη θέση του point guard είχε γίνει γνωστός στον κόσμο του σχολικού μπάσκετ στις ΗΠΑ για το γεγονός, ότι βάζει τρίποντα από το κέντρο, δείχνοντας το σημείο και το καλάθι, όπως έκανε και ο θρυλικός Μπέιμπ Ρουθ στους αγώνες μπέιζμπολ, δείχνοντας στους θεατές το σημείο, που θα στείλει την μπάλα.

Όμως στην αναμέτρηση του Chino Hills με το Los Osos High School 146-123 έκανε απίθανα πράγματα σκοράροντας 92 (!) πόντους, βρίσκοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αφού ο μεσαίος αδελφός του ήταν άρρωστος και δεν έπαιζε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε 29 πόντους, αλλά στην συνέχεια ήταν ασταμάτητος, σκοράροντας στην τελευταία περίοδο 41 πόντους. Συνολικά είχε 37/61 σουτ, 7/22 τρίποντα 5 ριμπάουντς και 7 ασσίστς, βρίσκοντας τρόπο να σκοράρει ακόμη και με δύο ή τρεις αντιπάλους να τον φυλάνε. Το στατιστικό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από το γεγονός ότι ο σχολικός αγώνας διαρκεί 32 λεπτά (τέσσερα 8λεπτα).

Εκπληκτικό είναι επίσης το γεγονός, ότι σε προηγούμενο παιχνίδι, ο αδελφός του LiAngelo είχε πετύχει 72 πόντους σε αγώνα του σχολείου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης