ΣΠΟΡ

Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο Γιάτσεκ Γκμοχ

Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο Γιάτσεκ Γκμοχ
Δυνατός και πάλι ο Γιάτσεκ Γκμοχ EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Έντονη ανησυχία προκλήθηκε στην Πολωνία τις τελευταίες ώρες με την είδηση της εισαγωγής του Γιάτσεκ Γκμοχ σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά / μπάι-πας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 78χρονος Γιάτσεκ Γκμοχ ένιωσε ενοχλήσεις την Κυριακή το απόγευμα στο στήθος στην πόλη Ανίν, στην Βορειοδυτική Πολωνία και έκανε εσπευσμένα εισγωγή στο νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί δεν διέγνωσαν έμφραγμα, όμως αποφάσισαν για προληπτικούς λόγους να του κάνουν μπάι-πας. Η επέμβαση ήταν άκρως επιτυχημένη και ο Γιάτσεκ πλέον νοσηλεύεται δίχως άλλο πρόβλημα.

Γκμοχ νοσοκομείο

Τα Πολωνικά Μέσα αναπαρήγαγαν άμεσα την είδηση σήμερα, καθώς ο γιος του Γιάτσεκ, Παύλος, έκανε δηλώσεις στο www.polsatsport.pl, που είχε κεντρικό του θέμα την περιπέτεια του Γκμοχ: είναι μια χαρά σήμερα το πρωί που επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι τον μετέφεραν πλέον σε κανονικό δωμάτιο. Μάλιστα μου ζήτησε να του πάω μια οδοντόβουρτσα - θα χει δει καμμιά ωραία νοσοκόμα - και έναν μαρκαδόρο - θα θέλει να ασχοληθεί με το διάγραμμα στο κρεβάτι του φαντάζομαι".

Ο Παύλος Γκμοχ επιπλέον τόνισε ότι δεν έχει καμμία ανησυχία για τον πατέρα του, αφού όλη η οικογένεια ζει πολλά χρόνια: "η μητέρα του πέθανε στα 95, μάλλον γιατί βαρέθηκε να ζει από όσο ξέρω και ο παππούς Γιάκομπ κοντά στα 100. Οπότε ο πατέρας μου είναι ακόμη "μικρός". Άλλωστε κάνει υγιεινή διατροφή που μου έμαθε και εμένα από τα 3,5 χρόνια μου".