ΣΠΟΡ

Euroleague: Μήνυμα Γιαννακόπουλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Euroleague: Μήνυμα Γιαννακόπουλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Σαφέστατο μήνυμα με αποδέκτες στα αποδυτήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και τους παίκτες της ομάδας, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του β γύρου της Euroleague.

Δίχως να ενεργήσει εν βρασμώ, αμέσως μετά την ήττα με 77-69 στο ΣΕΦ, o "ισχυρός άνδρας" του μπασκετικού Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει μήνυμα στους παίκτες, για τη συνέχεια τόσο της Euroleague, αλλά ενόψει και των επόμενων δύο αναμετρήσεων με τον "αιώνιο αντίπαλο" Ολυμπιακό, στις 16/1 για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (ΣΕΦ), αλλά και στις 30/1 για την Α1 του μπάσκετ (ΟΑΚΑ).

4008313


(Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Νικ Καλάθης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπυ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε την παραμονή του αγώνα στην προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ για να βρεθεί κοντά στους παίκτες. Μέσα όμως από το μήνυμα του, "διαβάζει" κανείς την απογοήτευση του για την παρουσία κάποιων στην αναμέτρηση: «έχουμε κάνει μεγάλη υπέρβαση ώστε να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι. Για να γίνει αυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας οφείλουν όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να βάζουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ» τους».

(Διαβάστε σχετικά)