ΣΠΟΡ

Διαιτητής απέβαλε παίκτη της Πόρτο επειδή έπεσε πάνω του!

Μορεϊρένσε-Πόρτο για το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JOSE COELHO

Διεκδικεί το βραβείο της πλέον απίθανης αποβολής στο ποδόσφαιρο, αυτό που έγινε στον αγώνα Μορεϊρένσε-Πόρτο για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και πρωταγωνιστή τον διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο.

Η Μορεϊρένσε είχε ανοίξει το σκορ από τα πρώτα λεπτά του β ημιχρόνου και η Πόρτο προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Στο 76 ο μέσος των "δράκων" Ντανίλο Περέιρα είδε κίτρινη κάρτα για ένα δυνατό μαρκάρισμα. Η συνέχεια όμως ήταν εκπληκτική για τον παίκτη της Πόρτο.

Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής έκανε βήματα προς τα πίσω και έπεσε πάνω στον παίκτη, που φαίνεται να λέει κάτι βέβαια, αλλά ο ρέφερι προς γενική έκπληξη γύρισε και έδειξε 2η κίτρινη και τον απέβαλε! Η Πόρτο έχασε τελικά και ο Περέιρα ανέβασε την επίμαχη φάση στον λογαριασμό του στο Instagram και το βίντεο βέβαια έχει γίνει viral.

«Έχω δει τη φάση πάνω από 100 φορές και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κριτήριο με το οποίο ο συγκεκριμένος κύριος πήρε μια τέτοια απόφαση. Έχω δει πολλά περιστατικά στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι το πιο ντροπιαστικό» ήταν το σχόλιο του Ντανίλο, που αδυνατεί να καταλάβει γιατί αποβλήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης