ΣΠΟΡ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα πάει στο...Μουντιάλ της Γαλλίας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης Eurokinissi

Μπέρδεψε το Euro με το Μουντιάλ ο πρόεδρος της ΕΠΟ και εξέφρασε τη θλίψη του πού η εθνική «δεν θα είναι στο Μουντιάλ της Γαλλίας»

.Μπορεί να μην έχει καταφέρει να βρει προπονητή για την εθνική ομάδα, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει μεταφυσικές ικανότητες. Έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο πηγαίνοντάς μας πίσω στο Μουντιάλ της Γαλλίας, το καλοκαίρι του 1998.
Έτσι, μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία. Το CNN Greece σας μεταφέρει, περίπου εννέα περίπου μήνες νωρίτερα, σας δείχνει αυτό που θα δείτε το καλοκαίρι στις οθόνες σας.


1. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα έχουμε μία μεγάλη έκπληξη. Η Ισπανία μένει τρίτη στον τέταρτο όμιλο και αποκλείστηκε. Φέρνει ισοπαλία 0-0 με την Παραγουάη, χάνει από τη Νιγηρία και στο τελευταίο παιχνίδι, κερδίζει τη Βουλγαρία με 6-1 αλλά μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.


2. Το φάντασμα των πέναλτι ξυπνά και πάλι για την Αγγλία. Στο δεύτερο γύρο χάνει με 4-3 στα πέναλτι από την Αργεντινή σε ένα παιχνίδι που μένει στην ιστορία και για τον αποβολή του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από χτύπημα στον Σιμεόνε. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Πολ Ινς και Ντέιβιντ Μπάτι αστοχούν και οι Αργεντίνοι πανηγυρίζουν την πρόκριση στους “8”.


3. Στα προημιτελικά θα δείτε «πράγματα και θαύματα». Αρχικά την πρόκριση της Γαλλίας επί της Ιταλίας στα πέναλτι. Ο Λοράν Μπλαν ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και το φίλημα στη φαλάκρα του Μπαρτέζ μένει ως σήμα κατατεθέν των τρικολόρ. Στις 4 Ιουλίου 1998 μην χάσετε το Ολλανδία – Αργεντινή. Παιχνίδι που μπαίνει στα old time classic των Μουντιάλ κυρίως για το φανταστικό γκολ του Ντένις Μπέργκαμ στο 89ο λεπτό. Το ίδιο βράδυ, αράξτε στο μπαλκόνι σας, παγώστε καλά τις μπύρες και απολαύστε την εθνική Κροατίας να διασύρει με 3-0 τους Γερμανούς.


4. Ο μεγάλος τελικός έχει το ζευγάρι που όλοι περιμέναμε. Γάλλοι εναντίον Βραζιλιάνων. Ή αλλιώς Ζιντάν εναντίον Ρονάλντο. Ή όχι; Το «φαινόμενο» είναι τραυματίας, οι εταιρίες που σπονσάρουν τη Βραζιλία πιέζουν να βρεθεί στην ενδεκάδα αλλά ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο από ένα ημίχρονο. Ο τελικός είναι ένα ρεσιτάλ του Ζιζού που οδηγεί τους Γάλλους στο επιβλητικό 3-0 και στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ευχαριστείστε τον κ. Γκιρτζίκη και απολαύστε τα 20 καλύτερα γκολ που θα δείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης