ΣΠΟΡ

NBA: επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς με "παράσταση" του Γιάννη Αντετοκούνμπο

NBA: επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς με "παράσταση" του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο και Ντελαβεντόβα εμψυχώνουν τους συμπαίκτες τους Twitter / @bucks

Πλέον δεν είναι είδηση αλλά η εφετινή ρουτίνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος του Μιλγουόκι στο ξεκίνημα της σεζόν και να τους οδηγεί σε νίκη επί του Μέμφις με 106-96. Οι εμφανίσεις του Έλληνας άσσου μοιάζουν πλέον δεδομένες και οι αριθμοί του ανήκουν σε παίκτη που κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί στο All Star Game (παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς). 

Είδηση δεν θα αποτελεί όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει νούμερα των φτασμένων σταρ του NBA, αλλά πλέον όταν θα έχει μια κακή βραδιά, φορώντας την φανέλα των "ελαφιών". Αυτό πάντως δεν έγινε τα ξημερώματα κόντρα στους Γκρίζλις και οι Μπακς είναι στο 5-4 μαζί με τους Σέλτικς, μια νίκη μακριά από την 5η θεση της Ανατολικής περιφέρειας, όπου βρίσκεται το Σικάγο (Κλίβελαντ, Ατλάντα, Τορόντο και Σάρλοτ έχουν ξεφύγει στι ξεκίνημα της περιόδου).

Ο Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα για τους Μπακς σε 38:32 λεπτά, με 27 πόντους (9/13 βολές, 9/13 δίποντα, 0/1 τρίποντα), 6 ριμπάουντς, 5 ασσίστς, 4 μπλοκ και 4 κλεψίματα οδηγώντας εκ του ασφαλούς στη νίκη την ομάδα του, παρότι βρέθηκε στο ξεκίνημα πίσω στο σκορ.

Άξιοι συμπαραστάτες του στο σκοράρισμα ο Μπίσλι με ρεκόρ σεζόν (19 πόντους) και ο τζαμπάρι Πάρκερ με 16, ενώ ο μόνος που ξεπέρασε το Giannis σε κάποιο στατιστικό του αγώνα ήταν ο Χένσον μαζεύοντας ένα ριμπάουντ περισσότερο.

Οι Μπακς αφήνουν για λίγο το σπίτι τους και πάνε να παίξουν δύο δύσκολα ματς με την Ατλάντα ξημερώματα Πέμπτης (17/11, 2.30) και με το Μαϊάμι (18/11, 2.30).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ