ΣΠΟΡ

NBA: οι Μπακς έχασαν από τη Νέα Ορλεάνη, αλλά ο Αντετοκούνμπο μπήκε στο TOP 5 της ημέρας

EUROKINISSI / AP Photo / Darren Hauck

Δεέυτερη συνεχόμενη ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς και μάλιστα εντός έδρας από τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει μια καλή παρουσία μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ, που όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στα "ελάφια". Παρόλα αυτά ο Giannis κατάφερε να μπει σε ένα ακόμη TOP-5 του NBA.

Το ανησυχητικό για την ομάδα του Τζέισον Κιντ είναι ότι όπως και με τους Μάβερικς στο Ντάλλας και αυτή η ήττα τους ήταν από ομάδα, που μέχρι σήμερα δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον Άντονι Ντέιβις σε εξαιρετική βραδιά οι Πέλικανς κατάφεραν να κερδίσουν με 112-106 στο σπίτι του Μιλγουόκι και τα "ελάφια" πλέον έχουν ρεκόρ 4-4.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double (2ο στη σεζόν) με 17 πόντους (7/16 σουτ και 3/4 βολές), μάζεψε 10 ριμπάουντ και είχε ακόμα 2 τάπες, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη στα 34'31'' που αγωνίστηκε. Κορυφαίος για το Μιλγουόκι ήταν με 33 πόντους και 9 ριμπάουντς ο Jabari Parker.

Μάλιστα ένα από τα καλάθια του Giannis, που διέσχισε όλο το γήπεδο για να φτάσει στο λέι-απ, μπήκε στο Top-5 της ημέρας στο νούμερο 4.

Το Μιλγουόκι θέλει να επιστρέψει στις νίκες τα ξημερώματα της Κυριακής (03.30) κόντρα στο Μέμφις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης