ΣΠΟΡ

Αλβάρεζ και Μακ Γκρέγκορ "πλακώθηκαν" στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τους στο ΜΜΑ

Αλβαρεζ (αρ.) εναντίον ΜακΓκρέγκορ (δ) στο MMA Getty Images / Michael Reaves

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο γεγονός του UFC 205, την αναμέτρηση των πρωταθλητών του MMA, Αλβάρεζ-ΜακΓκρέγκορ στο Μαντισον Σκουέρ Γκάρντεν ξεκίνησε και το θερμόμετρο ανέβηκε λίγες ώρες πριν οι δύο μαχητές μπουν στο κλουβί.

Ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων περιμένει με αγωνία την αναμέτρηση των δύο κορυφαίων στην κατηγορία τους αυτό το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, σε ένα event, που είναι sold out και έχει ήδη "πουλήσει" τρελλά στη συνδρομητική πλατφόρμα, που έχει τα δικαιώματα στο MMA. O 32χρονος από την Φιλαδέλφεια Έντο Αλβάρεζ είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία ελαφρών βαρών (60 κιλά) με ρεκόρ 32-4 και 15 νοκ άουτ επί των αντιπάλων του.


(Αλβάρεζ (αρ.) εναντίον ΜακΓκρέγκορ (δ) στη Νέα Υόρκη - Πηγή: Getty Images / Michael Reaves)

Τον τίτλο του έρχεται να διεκδικήσει ο Notorious MMA Ιρλανδός Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμπους αθλητές παγκοσμίως. Γεννημένος στο Δουβλίνο ο 28χρονος σταρ των μαχητικών αθλημάτων είναι αντίστοιχα ο κορυφαίος στην ακριβώς μικρότερη κατηγορία φτερού (57 κιλά) και θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει αντίπαλο: ρεκόρ 23-3 και 20 νοκ-άουτ.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία είθισται να δίνεται και ένα μικρό σόου για το κοινό με μία λεκτική συνήθως αντιπαράθεση των δύο πρωταγωνιστών.

Μόνο που η κατάσταση (σκηνοθετημένα ή όχι) ξέφυγε αρκετά όταν ο ένας προσπάθησε να πάρει τη ζώνη του άλλου, σηκώθηκαν καρέκλες και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Επομένως μεγαλώνει η αναμονή για την αναμέτρηση στο κλουβί.


(Πηγή: Getty Images / Michael Reaves)

Διαβάστε σχετικά

Το UFC 205 φιλοξενείται το Νοέμβριο στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης