ΑΕΚ: Τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ
Ποινή διεξαγωγής δύο εντός έδρας αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εξαιτίας της πυροδότησης και ρίψης κροτίδας από οπαδό της Ένωσης, στο εκτός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής (5/1) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Βάσει του νόμου, το συγκεκριμένο παράπτωμα επιφέρει τιμωρία μίας αγωνιστικής, η οποία όμως διπλασιάζεται, καθώς ο «Δικέφαλος» είναι υπότροπης για αντίστοιχη παράβαση, στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (26/10).
Η ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή της στα ματς πρωταθλήματος με την Athens Kallithea, την προσεχή Κυριακή (12/1, 18η αγωνιστική) και τον Παναιτωλικό (Σάββατο 25/1, 20η αγωνιστική).
Η ΔΕΑΒ τιμώρησε επίσης με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον Εθνικό, λόγω ρίψης μπουκαλιών νερού στο ματς της Γ΄ εθνικής με τη Μαρκό.
Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο 16χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο στην Σητεία
16:41
Συνάντηση Μητσοτάκη με πολίτες στο Μαρούσι - Η συνέντευξη που θα παραχωρήσει
16:34
Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη: «Να σταματήσει την προσπάθεια εξαπάτησης και διαίρεσης των αγροτών»
16:25
Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ επισκέπτονται τη Δανία, καθώς αυξάνεται η πίεση του Τραμπ στη Γροιλανδία
16:16