Νέο ρεκόρ Γιόκιτς στο NBA: Πέτυχε 104 πόντους μέσα σε 24 ώρες
Ανανεώθηκε:
O σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.
AP Photo/John McDonnellΤέλος δεν έχουν τα εκπληκτικά κατορθώματα του Σέρβου αστέρα του NBA Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έβαλε 104 πόντους μέσα σε 24 ώρες.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε εκπληκτικά πράγματα απέναντι στους Γουίζαρντς. Ωστόσο οι 56 του πόντοι δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν στους Νάγκετς τη νίκη.
Όμως ο Σέρβος δεν πτοήθηκε και βγήκε στο παρκέ σε διάστημα 24 ωρών και επανέλαβε τα ίδια. Αυτήν τη φορά δεν πέτυχε 56 αλλά 48, οι οποίοι όμως αποδείχθηκαν αρκετοί για τους Νάγκετς, που επικράτησαν με 141-111 των Χοκς.
Ο σταρ των Νάγκετς ωστόσο δε θεωρεί πως έκανε και κάτι τρομακτικό. «Μία από αυτές τις νύχτες» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, όταν και ρωτήθηκε φυσικά σχετικά με τις επιδόσεις του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς - Λέικερς
Οι Ντένβερ Νάγκετς για πρώτη φορά πρωταθλητές στο NBA, με ηγέτη τον Γιόκιτς
Ιταλία και Πολωνία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν
22:16
«Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη στάση της Ουάσινγκτον» για τη Γροιλανδία, λέει ο ΥΠΕΞ της Δανίας
22:04
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44