ΣΠΟΡ

Νεκρός βρέθηκε o ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νεκρός βρέθηκε o ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ στο σπίτι του στη Γλυφάδα
Αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ. CNN Greece

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού προκαλώντας μεγάλο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

baldock

To σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα.

CNN Greece

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Μπάλντοκ βρέθηκε από τις Αρχές στην πισίνα, φορώντας μαγιό, ενώ δεν φέρει στο σώμα του ίχνη τραυμάτων.

Η πιθανή αιτία θανάτου φέρεται να είναι η ανακοπή.

baldock

Αστυνομικές δυνάμεις στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ.

CNN Greece

Ήδη έχει κληθεί η σήμανση και ιατροδικαστής, ενώ θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις. Ήδη γίνονται έρευνες στο σπίτι για να βρεθοούν αλκοολούχα ποτά.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στην Αγγλία και είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας του Έλληνα παππού του.

Ο 31χρονος δεν ήταν στην αποστολή για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League.

MPALNTOK

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI