ΣΠΟΡ

Ποια ήταν η αμοιβή του Τομ Κρουζ για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ποια ήταν η αμοιβή του Τομ Κρουζ για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Τομ Κρουζ στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

AP Photo/Natacha Pisarenko

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που υιοθετώντας τον ρόλο του στο «Top Gun» μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε πραγματικό χρόνο. 

«Συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 15 λεπτών και έτσι προσέλαβα αυτόν που πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος για να το κάνει αυτό» δήλωσε ο πρόεδρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, Κέισι Βάσερμαν στο πάνελ του CNBC X Boardroom, που επικαλείται το CNNi.

Ο Κρουζ επέμενε να κάνει μόνος του όλα τα ακροβατικά. Και όχι μόνο κατάφερε να κάνει ένα απαιτητικό σόου, αλλά το έκανε και δωρεάν, όπως επιβεβαίωσε ο Βάσερμαν.

TOM CRUISE, OLYMPICS, OLIMPIAKOI

Ο Τομ Κρουζ στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

AP Photo/Ashley Landis

«Τελείωσε τα γυρίσματα του «Mission Impossible» στις 6 το απόγευμα στο Λονδίνο, μπήκε αμέσως σε ένα αεροπλάνο, προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 το πρωί και γύρισε τη σκηνή όπου επιβιβάζεται σε ένα στρατιωτικό αεροπλάνο» περιγράφει ο ίδιος.

«Στο Λος Άντζελες κάνει δύο άλματα. Δεν του άρεσε το πρώτο, οπότε έκανε ένα δεύτερο. Στη συνέχεια πήγε με ελικόπτερο από το Palmdale στο σήμα του Χόλιγουντ, γυρίστηκε από τη 1 έως τις 5, πήγε με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ και πέταξε πίσω στο Λονδίνο».

«Αποστολή εξετελέσθη».