«Η καλή ζωή καταλαμβάνει το Instagram» του Αντετοκούνμπο - Νέες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη σύζυγό του Μαράια Ριντλσπριγκερ
AP Photo/Chris PizzelloΝέες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτός του με τη σύζυγό του Μαράια ανάρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολιάζοντας πως «η καλή ζωή κατέλαβε το Instagram μου πάλι».
Τα φωτογραφικά κλικ που έχει δημοσιεύσει είναι μια «ωδή» στα σοκάκια και τη θάλασσα της Μυκόνου όπου βρίσκεται το ζεύγος.
Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της Μαράια, σχολιάζοντας «κάποιες φορές πρέπει απλά να ξεχωρίσεις» προσθέτοντας εικονίδια με καρδιές.
Στις πρώτες εικόνες μετά τον λαμπερό του γάμο ο άσος του NBA ανάρτησε φωτογραφίες από ταβέρνα, όπου οι δυο τους απόλαυσαν ψάρια, τηγανητά κολοκυθάκια και χωριάτικη σαλάτα.
Το ζεύγος, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες, δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε παραλία του νησιού. Το ίδιο το μαγαζί ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του ζεύγους εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος του ζεύγους Αντετοκούνμπο στη Μύκονο
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30