ΣΠΟΡ

Καλλιθέα - Παναθηναϊκός 2-2: «Γκέλα» για τους πράσινους ως... φιλοξενούμενοι στη Λεωφόρο

Καλλιθέα - Παναθηναϊκός 2-2: «Γκέλα» για τους πράσινους ως... φιλοξενούμενοι στη Λεωφόρο
INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο ματς της Λεωφόρου, προηγήθηκε με 2-1 του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Τετέ με γκολ στο 92' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του που δεν παρουσιάστηκε όπως στο ματς με τη Λανς.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου ήταν ένα… φεστιβάλ επιθετικού ποδοσφαίρου με τους νεοφώτιστους να ανοίγουν το σκορ και να χάνουν πολλές και κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο οι πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Η ομάδα της Καλλιθέας πίεζε ψηλά, έκλεψε αρκετές μπάλες και δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 8' ο Ντρακόφσκι απέκρουσε σουτ του Ντεμέτριους, ενώ στο 11' ο Πασαλίδης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR.

Στο 13’ κεφαλιά του Ουλντρίκις πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό αστόχησε με σουτ ο Μουτίνιο.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 28’. Ο Ντεμέτριους έκλεψε την μπάλα, έβγαλε συρτή σέντρα και ο Μουτίνιο σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 30΄ο Τετέ βρέθηκε απέναντι από τον Μπερναμπέ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 32’ ο Τζούρισιτς ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά.

Η Καλλιθέα αντέδρασε και έχασε μοναδικές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στο 36’ είχε και δοκάρι με τον Ντίμπα. Τις ευκαιρίες έχασαν οι Ντεμέτριους (36’), Ισιμάτ (45’+3’), Ματίγια (45’+4’).

Στο 58’ ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε σουτ του Μότοτς και στο 62’ ο Ουλντρίκις ήταν άστοχος. Στο 64’ ο Ντραγκόφσκι σταμάτησε τον Χάνουσεκ και στο 66’ ο Μπερναμπέ απέκρουσε το σουτ του Μαξ.

Στο 69’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ισπανό τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να τον νίκήσει.

Στο 80’ η Καλλιθέα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ματιέ Βαλμπουενά (2-1) που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 71’. Στο 82’ ο Βαγιαννίδης σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92’ ο Τετέ, ενώ στο 95’ ο Ντραγκόφσκι νίκησε τον Μουτίνιο όταν βρέθηκε απέναντι του.

Ο Κατσικογιάννης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ισιμάτ, Πασαλίδη, Μανθάτη, Χάνουσεκ, Γεντβάι, Τζούρισιτς.

Καλλιθέα: Μπερναμπέ, Πασαλίδης (71’ Τσιβελεκίδης), Μότοτς, Ισιμάτ, Χάνουσεκ, Μανθάτης, Ματίγια (87’ Μουστακόπουλος), Ντίμπα (76’ Mερκάτι), Μουτίνιο, Ντεμέτριους (71’ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (87’ Ματίγιεβιτς).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58’ Μαξ), Αράο, Τσέριν (83’ Σπόραρ), Τζούριτσιτς (67’ Μπακασέτας), Μαντσίνι (58’ Πελίστρι), Τετέ, Ιωαννίδης.