ΣΠΟΡ

Super League: Τρίτη αγωνιστική με εκτός έδρας αναμετρήσεις

Super League: Τρίτη αγωνιστική με εκτός έδρας αναμετρήσεις
UNSPLASH

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Super League πέφτει με τις αναμετρήσεις του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λειβαδιά.

Η 3η αγωνιστική της Super League φτάνει στο τέλος της με τέσσερις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας είναι στην Λειβαδιά με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρα ισοπαλία της με την Λαμία. Ο Βόλος στο «Πανθεσσαλικό» έρχεται αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει δύσκολη αποστολή με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο την Athens Kallithea σε μια αναμέτρηση που είναι τυπικά φιλοξενούμενος, καθώς έχει δώσει την έδρα του στην ομάδα της Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το σημερινό (Κυριακή 01/09) πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ
19:30 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός.

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Λεβαδειακός – Π.Α.Ε. ΑΕΚ που θα διεξαχθεί σήμερα, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων.