ΣΠΟΡ

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS

Με διαφορά λίγων λεπτών, ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στους «λύκους». Μια μεταγραφή που θα λάβει σάρκα και οστά στο τέλος του Αυγούστου και μετά τις διπλές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον "Δικέφαλο" να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των Play Off του UEFA Europa League», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει... "λύκος" στα τέλη του Αυγούστου. Ο αμυντικός θα έρθει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά τα παιχνίδια των Play Off του Europa League. Καλώς ήρθες, Κωνσταντίνε», αναφέρει σχετικά και η ανάρτηση της Βόλφσμπουργκ στα Social Media η οποία παραπέμπει στη σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ο αμυντικός με έφεση στο γκολ έρχεται από τον ΠΑΟΚ στα τέλη Αυγούστου. Το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της Βόλφσμπουργκ γι’ αυτό το καλοκαίρι επισημοποιήθηκε: Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετακομίζει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ στη Βόλφσμπουργκ. Μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μετά τα Play Off του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Σάμροκ Ρόβερς στις 22 και 29 Αυγούστου.

Έξι φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κουλιεράκης έχει ήδη διεθνή εμπειρία. Ο ύψους 1,88μ. αμυντικός έχει αγωνιστεί ήδη έξι φορές με την εθνική ομάδα της Ελλάδας. Έχει, επίσης, αποκτήσει εμπειρίες αγωνιζόμενος σε επίπεδο συλλόγων στο UEFA Conference League αλλά και στα προκριματικά του UEFA Champions League, όπου αποδείχθηκε ιδιαίτερα ‘’επικίνδυνος’’ μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο αμυντικός έχει σημειώσει έξι (6) γκολ σε 13 διεθνείς εμφανίσεις. Συνολικά, ο Κουλιεράκης έχει πετύχει εννέα (9) γκολ σε 72 επίσημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής».

Η μεταγραφή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από το Kicker, θα συνιστά την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με τους «λύκους» να δίνουν σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ (11,75 για την ακρίβεια) συν άλλα τρία με μορφή μπόνους, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης