ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Κλειδώνει» η επιλογή του Τεντόγλου για σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

O Μίλτος Τεντόγλου κρατώντας την ελληνική σημαία λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

(AP Photo/Matthias Schrader)

Αυτό που φημολογείτο εδώ και μέρες και «φούντωσε» ως πληροφορία από το βράδυ της Τρίτης (7/8), όταν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, φαίνεται πως «κλείδωσε» με τον Μίλτο Τεντόγλου να αποτελεί τον εκλεκτό της ΕΟΕ για να αποτελέσει τον Σημαιοφόρο της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος πρότεινε στον Μίλτο Τεντόγλου να είναι αυτός που θα κρατήσει την ελληνική σημαία το βράδυ της Κυριακής (11/8).

Συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ λίγες μόλις ώρες μετά τον θρίαμβό του στον τελικό μίλησε με πρόεδρο της ΕΟΕ ο οποίος του πρότεινε την τιμητική επιβράβευση κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως στον χρυσό ολυμπιονίκη είχε προταθεί να είναι σημαιοφόρος και στην Τελετή Έναρξης, αλλά αρνήθηκε ευγενικά λόγω του προγράμματος προπόνησης για τον τελικό στο μήκος, με αποτέλεσμα να δοθεί η σημαία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εξάλλου στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη του επιτυχία στο Παρίσι και σε ερώτηση για το εαν θα μείνει μέχρι τέλους για να κρατήσει την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης, είπε: «Δεν το ξέρω ακόμη, θα το δούμε. Νομίζω θα μείνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης