ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μαχαιριά στην καρδιά» η ήττα της Εθνικής πόλο - Όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος για την ήττα της Εθνική ομάδας πόλο ανδρών, από την Σερβία με 11-12, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «μαχαιριά στην καρδιά».

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως δεν πρόκειται για «τα παιχνίδια που μπορείς να ξεφύγεις στο σκορ».

«Πήραν προβάδισμα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει κατά τη γνώμη μου, ο Μάντιτς ήταν δύο δευτερόλεπτα μπροστά νομίζω. Βέβαια συμβαίνουν αυτά. Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι» σημείωσε.

Ξέραμε ότι οι Σέρβοι θα παίξουν σαν σκυλιά

«Μια Σερβία που την περιμέναμε, ξέραμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά. Δεν μας πίεσαν όμως πάρα πολύ. Το να χάνεις με ένα γκολ από τη σέντρα στα 3”, όταν έχεις γυρίσει στο παιχνίδι είναι κρίμα. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο έχεις στον προημιτελικό» πρόσθεσε.

«Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Είχαμε λύσεις, δείξαμε πάθος. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι έχει απομείνει για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης