ΣΠΟΡ

Πώς το Διαδίκτυο ερωτεύτηκε τη Νοτιοκορεάτισσα σκοποβόλο Κιμ Γε-τζι

Η σκοποβόλος Κιμ Γε - Τζι της Νότιας Κορέας

AP Photo/Manish Swarup

Το ενδιαφέρον του Διαδικτύου έχει κερδίσει η 31χρονη Νοτιοκορεάτισσα σκοποβόλος Κιμ Γε-τζι, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με ένα απαράμιλλο στυλ.

Η Κιμ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων την Κυριακή, με τον 19χρονο συμπαίκτη της Oh Ye Jin να παίρνει το χρυσό.

Αλλά ήταν ένα παλιότερο βίντεο της Kim όπου διαγωνιζόταν στο Αζερμπαϊτζάν τον Μάιο που έγινε viral στο X (πρώην Twitter) κερδίζοντας περισσότερες από επτά εκατομμύρια προβολές και πλήθος νέων θαυμαστών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Στο βίντεο, η Κιμ φοράει ένα καπέλο, το ατσάλινο βλέμμα της καρφωμένο στον στόχο μέσα από ένα ζευγάρι γυαλιά σκοποβολής που τη βοηθά να επικεντρωθεί στον στόχο, αλλά επίσης μοιάζει με ταινία μυθοπλασίας.

Κρατά το χέρι της τεντωμένο και το κεφάλι της γέρνει προς τα κάτω, πυροβολεί, μετά βίας αντιδρά καθώς φαίνεται ότι πετυχαίνει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Σηκώνει τον φακό των γυαλιών της για να κοιτάξει απευθείας την κάμερα, όπως μεταδίδει το CNNi.

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοποβόλος Κιμ Γε-τζι

AP Photo/Manish Swarup

Εικόνες από την κυριακάτικη εμφάνισή της κυκλοφόρησαν επίσης στο διαδίκτυο, με κόσμο να επαινεί την ακλόνητη έκφρασή της.

Μια φωτογραφία που δείχνει την Κιμ να γέρνει πίσω με το ένα χέρι να ακουμπάει αδιάφορα στον γοφό της και το άλλο να κρατά ένα πιστόλι, με την αλογοουρά της να βγαίνει από το πίσω μέρος του καπέλου της, κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό X Women Posting W's με τη λεζάντα «η μεγαλύτερη αύρα που έχω που έχετε δει ποτέ σε εικόνα». Έκτοτε έχει like πάνω από 300.000 φορές.

Η Κιμ αναμένεται να αγωνιστεί στη συνέχεια στον προκριματικό γύρο του αγώνα 25 μέτρων πιστόλι την Παρασκευή (2/8).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης