ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στους «16» του τζούντο προκρίθηκε ο Θόδωρος Τσελίδης - Τι δήλωσε

Ο αθλητής του τζούντο Θοδωρής Τσελίδης 

EUROKINISSI

Την πρόκριση του στους 16 του τζούντο πέτυχο ο αθλητής Θόδωρος Τσελίδης, κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση, κατά την πέμπτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Έλληνας τζουντόκα, Θόδωρος Τσελίδης, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στη φάση των «32» του Ολυμπιακού Τουρνουά τζούντο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Θοδωρής Τσελίδης προκρίθηκε με ιππόν απέναντι στον αντίπαλό του από την Δομινικανή Δημοκρτία Ρόμπερτ Φλορεντίνο και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας τζουντόκα στην διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ψύχραιμος απέναντι στον αντίπαλό του, γεγονός που τον βοήθησε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια του αντιπάλου του και να τον αποκλείσει με ιππόν

Πλέον ο 27χρονος αθλητής θα αντιμετωπίσει τον Νεμάνια Μάιντοβ από την Σερβία στους «16».

Η δήλωση του Θόδωρου Τσελίδη

Αμεσως μετά την νίκη του επί του αντιπάλου το ο Έλληνας αθλητής δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τα συναισθήματα που τον διακατέχουν για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι φανταστικό συναίσθημα να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, φοβόμουν, αλλά ένιωθα ως σούπερ σταρ. Οι Γάλλοι έχουν κάνει τρομερή δουλειά, το γήπεδο είναι γεμάτο, δεν μπορούσα να βρω καν εισιτήρια για τους φίλους μου. Ο επόμενος αντίπαλος (Νεμάνια Μάιντοβ) με έχει κερδίσει 5 φορές, αλλά ήρθε η ώρα να τον κερδίσω!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης