ΣΠΟΡ

Ο Αταμάν για άλλα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό AKTOR - Η φωτογραφία της «επέκτασης συμβολαίου»

Ο Αταμάν για άλλα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό AKTOR - Η φωτογραφία της «επέκτασης συμβολαίου»

Ο Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού

INTIME SPORTS / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Εργκίν Αταμάν. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ακόμα ανακοινώσει τη συμφωνία, καθώς πρόλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να το δημοσιοποιήσει μέσω Instagram, ρίχνοντας τη... βόμβα, με μια φωτογραφία από το γραφείο του μαζί με τον Τούρκο τεχνικό και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Μια κίνηση αναμενόμενη, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε φροντίσει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, λέγοντας πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάσει τα ευρωπαϊκά της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κρατήσει στο ΟΑΚΑ τον... Μαέστρο, Εργκίν Αταμάν.

https://www.instagram.com/p/C9xTFkjskyL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» το είπε και το... έκανε, μιας και σε διάστημα ελάχιστων ημερών έκανε την επιθυμία και των δύο, πραγματικότητα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Εργκίν Αταμάν θα είναι προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης.

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω ότι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, κ. Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μια φωτογραφία η οποία συνοδευόταν υπό τους... ήχους του «Μέχρι Τέλους» και του Νίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR «οδήγησε» την ομάδα του στην κατάκτηση του 7ου ετρωπαϊκού πρωταθλήματος και του 41ου Πρωταθλήματος Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ