ΣΠΟΡ

Έκπτωση στο εισιτήριο για τους φιλάθλους της Σικάγο Φάιρ εάν δεν παίξει ο... Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ΑΠΕ- ΜΠΕ

Οι φίλαθλοι της Σικάγο Φάιρ, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα της 31ης Αυγούστου με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, θα έχουν δικαίωμα έκπτωσης, εάν ο διάσημος Αργεντινός, ο οποίος είναι τραυματίας, δεν παίξει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση του MLS.

Οι διοικούντες την Σικάγο Φάιρ σκοπεύουν να γεμίσουν το γήπεδό τους, χωρητικότητας 62.000 θέσεων, στον αγώνα με την Ιντερ Μαϊάμι, αλλά παράλληλα θέλουν να καθησυχάσουν τους φιλάθλους σε περίπτωση απουσίας του Μέσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από «βαρύ» διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, που υπέστη στον τελικό του Κόπα Αμέρικα (σ.σ. 1-0 την Κολομβία στην παράταση).

Οπως έγινε γνωστό, ο «pulga» θα χάσει τους επόμενους δύο αγώνες του MLS λόγω αυτού του τραυματισμού, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της 31ης Αυγούστου.

«Ενα αστέρι του διαμετρήματος του Μέσι αναμφίβολα βοηθά στην προσέλκυση περισσότερων ανθρώπων», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού συλλόγου, με την διευκρίνιση ότι έαν ο Αργεντινός δεν αγωνισθεί, οι θεατές θα λάβουν μερική αποζημίωση υπό διαφορετικούς όρους, όπως για παράδειγμα έκπτωση 100 δολαρίων για την αγορά εισιτηρίων για τουλάχιστον δύο άλλους αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης